Karakter biedt alles wat je je kunt wensen: een stijlvol huis in een natuurlijke omgeving, omringd door voorzieningen. Op enkele minuten van je huis zijn scholen, winkels, horecagelegenheden en sportverenigingen.

 

beeldmerk

HET HARENER HOLT

Karakter behoort tot het sluitstuk van de jongste woonwijk in Haren, het Harener Holt, welke al voor een groot deel bewoond is. Het laatste plangebied bestaat in totaal uit zo’n 60 woningen. Karakter maakt daar onderdeel vanuit en krijgt, zoals de naam al zegt, een geheel eigen, karaktervolle uitstraling.

NATUURLIJKE OMGEVING

Het plangebied ligt aan de groene noordkant van Haren, nabij het Dilgtplein, de Hemmenlaan en de Kerklaan. Deze open, groene ruimte heeft door de eeuwen heen haar landelijk karakter behouden en kent een rijke historie. Knotwilgen langs het water, houtwallen en weilanden waarin diverse weidevogels broeden kenmerken het landschap. Door het landelijke karakter van de omgeving zou je bijna vergeten dat je op een steenworp afstand van de stad woont. Toch ben je met slechts 15 minuten fietsen in de binnenstad van Groningen.

OMRINGD DOOR VOORZIENINGEN

Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik in Haren. In het centrum van het dorp vind je gezellige boetieks en eetgelegenheden. Voor de kinderen zijn er op loopafstand diverse basis- en middelbare scholen in de omgeving. In het naastgelegen Sportpark Esserberg kun je je uitleven in onder meer voetbal, tennis of rugby. En de sportieve natuurliefhebber hoeft maar de deur uit te stappen om heerlijk te kunnen wandelen of fietsen in de groenrijke omgeving.

Ligging

Het plangebied ligt aan de groene noordkant van Haren, nabij het Dilgtplein, de Hemmenlaan en de Kerklaan. Deze open, groene ruimte heeft door de eeuwen heen haar landelijk karakter behouden en kent een rijke historie.

thuis nieuwbouwmakelaars

Wil je meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek?

050 210 4242.

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Dan houden we je ook meteen op de hoogte van het laatste nieuws.


Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.